7 жовтня 2015 року у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара у Школі волонтерства для студентів факультету психології відбулась презентація проекту Брахма Кумаріс «7 Мільярдів Добрих Справ». Інформацію про проект отримали 16 учасників зустрічі (в тому числі двоє викладачів).

Практична частина заняття пропонувала три нескладних поради для практики з метою створення сильного позитивного внутрішнього стану - такого стану, який зможе справитись з негативними тенденціями – як внутрішніми, так і зовнішніми. Наприклад, одна з порад була такою: якщо приходить гарна думка - зробити щось хороше, то робити це одразу. Якщо ж приходить погана думка – відкладати, відкладати, поки вона сама не пройде. Адже тут діє такий закон: як тільки думка виникає, вона має найбільшу силу для того, щоб перейти в дію. В цю мить у вас є рішучість, а з часом сила зменшується. Також дуже важливим є мистецтво не дивитись на погане і не слухати погане, адже тоді не буде приводу говорити та думати про погане! Ми також вирішили піклуватись про власний внутрішній стан, щоб не допустити втрати сили, і, як наслідок, ентузіазму та рішучості продовжувати йти шляхом добра. Адже відомо що профілактика краща за лікування! Профілактика є простою: якомога частіше нагадувати собі, що я зроблений з добра, відчуваючи цей стан. Яскраві приклади та казкові історії допомагали запам`ятати корисну інформацію.

Студенти, які сьогодні пропонують себе в якості волонтерів у різних сферах, в майбутньому постануть перед вибором, якій з цих сфер присвятити своє життя. Та головне, що найважливіший вибір вже зроблено – я буду робити цей світ краще, з дня на день, і буду працювати над собою, щоби бути як найбільше корисним!